Hjerterum

 

 min historie

Hej, jeg hedder Heidi Højberg

Jeg har Hjerterum,  som er det sted i dig, hvor du altid kan finde hjem til dig og den du er. Der hvor  du altid ved ”du er god nok”. uanset hvilket ”stormvejr” du har været i.

Jeg er ikke helt som andre….

 • Jeg adskiller mig fra andre, fordi jeg selv har gået vejen, og jeg ved at det ikke blot handler om ”at du skal tage dig sammen”. Jeg ved at burde, skulle, skyld og skam, ”Jante og ”Krestenforklarmigrøv” er dine største udfordringer lige nu.

…Og så har jeg en spirituel tilgang til gang til livet

 • Jeg har fokus på dig, og hjælper dig med igen at mærke hvad du brænder for og hvad du har lyst til. Jeg hjælper dig med at genfinde troen på dig og den vej der er rigtig for dig, et skridt ad gangen i det tempo du kan og som du ønsker.

”Ingen kender din vej, det er også lige meget – det er DIN vej.

 

 • Jeg oplever alt for mange mennesker føler sig pressede og stressede af mål, krav, prøver, karakterer, Sociale medier, arbejde og meget mere. Jeg oplever det er svært for mange at finde deres vej, og at mange ikke har modet til at følge deres drøm.

” Retning i livet er afgørende ellers er det for nemt at fare vild!”

 • Hvis du følger en retning som du tror andre forventer af dig, så er du ikke tro mod dig selv – og din krop vil begynde at gøre dig opmærksom på dette ved at signalere ubalance både fysisk og psykisk.
 • I mentorforløb hos mig tager jeg dig i hånden, du skal blot følge med. Sammen skaber vi ro, så du mærker det der er godt for dig og du kan finde din vej – og mærke lyst og glæde.
 • Jeg ved hvilke redskaber og værktøjer der virker så du igen finde ”hjem” i dig – Og du må godt få mine fif 😉

Jeg arbejder ikke kun med din udfordring

– men også med dig som et helt menneske

Jeg HAR været hvor du er lige nu -lige midt i ”Lorten”. Jeg anede hvordan jeg skulle blive mig igen.

Når jeg var alene, var jeg fuldstændig lammet, og uden initiativ og jeg troede aldrig det skulle gå væk…

– men jeg kunne ”lege følg Holger” – jeg kunne spejle og følge initiativ.

Så slemt behøver du ikke få det før du beder om hjælp.

Når du får ro på dit nervesystem og din krop, så bliver du klar til at arbejde med dine tanker og overbevisninger, og så kan du ret hurtigt mærke ændring.

Jeg er ret overbevist om at det skal være let, frit, sjovt og ubekymret at være dig… og mig.

Jeg vil elske at hjælpe dig hvor du er lige nu, så du med lethed kan springe mange års søgen efter den rette hjælp over. Jeg har 15 års erfaring med unge og stress og 30 års erfaring med menneskelige relationer.

 

”life is all about finding someone who is your kind of craisy” 

Du kommer først til at trives, når du er glad og ikke skal kæmpe med og mod dig selv, dine tanker, og dine overbevisninger som måske egentlig ikke er dine, eller som du har lyst til at skifte ud. 

Min historie

Jeg sad virkelig i ”lorten” og jeg kunne ikke finde vejen ud af den…

I 5 år følte jeg mig fanget i en osteklokke og følte at min krop og hjerne til tider var lammet. Jeg kunne ikke finde vejen ud, og der var ingen der fortalt mig hvor udgangen var og hvordan jeg kom derhen.

Efter 1 ½ år besluttede jeg sammen men min mand at rejse væk fra alt. Vi lukke for varmen, pakkede 1 kuffert og vores 3 børn, låste døren og fløj til Thailand og Malaysia på rundrejse 3 måneder, og ved du hvad…. Væk var den lammende fornemmelse, Jante, Krestenforklarmigrrøv og hjerne føltes igen normal, og jeg kunne ”selv bestemme”

Nu har du måske regnet den ud. men det havde jeg ikke…. Lorten var der stadig, da jeg kom hjem, jeg havde jo stadig ikke regnet ud hvordan jeg skulle komme op af den, så nu følte jeg mig endnu mere presset end jeg noget sinde før havde gjort. Hvordan skulle jeg komme ud af stressens ”fængsel”. I endnu 2 år ledte jeg med lys og lygte for at finde vejen tilbage til mig – den jeg var før stress tog ejerskabet over min krop og hjerne – og lammede mit initiativ og min handling og til sidst også mine tanker.

”hvis ikke du snart tager dig selv alvorlig, så kan du måske om lidt ikke synke din egen mad”

Først der gik det op for mig hvor alvorligt det var, og lige der traf jeg beslutningen om at mit liv var kostbart og jeg ville tage mig selv alvorlig og finde vejen ud af ”lorten” så jeg igen kunne blive den udgave af mig, jeg viste var der et eller andet sted.

Jeg var så bange og så rædselsslagen for at den her tilstand – den her følelse ALDRIG ville gå væk….

Jeg søgte alverdens hjælp og løb, mediterede, fik kropsbehandlinger og fantastiske samtaler som langsomt hjalp mig at finde vejen, og glimtvis dukkede der gode tider op, der blev flere gode dag og langsomt kunne jeg igen mere og mere uden at skulle spejle andre. Og min spiritualitet begyndte langsomt at udvikle sig.

Men der var noget der ikke var faldet på plads…

En dag så jeg billedet af 2 glade damer, og jeg mærkede med det samme, at det var den grundklang, jeg endnu ikke havde på plads, Glæde, lethed, sjove og udstrålingen af at elske livet, mig selv og min uniqhed.

Derfor startede jeg på uddannelse til EP coach og psykoterapeut, og her mærkede jeg det som jeg manglede – at finde hjem til mig selv – til grundfølelsen af at lethed, glæde og power.

Jeg fandt vejen ud og jeg fandt hjem til hvem jeg er. I dag har jeg overskud og glæde i mit liv igen, og jeg kender mine styrker og begrænsninger. Jeg ved der dybest inde i mig er en power. Og jeg ved i dag, at alle kommer i stormvejr og mærker signaler på at noget ikke er som det skal være. Forskellen er om du ignorerer og tror det går over af sig selv eller du tager dig selv alvorlig, og finder hjælp til at lægge stormen.

Der er altid altid en vej og en hjælp, og jeg tillader aldrig mere at overhøre mine signaler – at overhøre mig selv, men søger hjælp, når jeg mærker der er noget jeg ikke selv ”kan håndtere”

Jeg er dybt taknemmelig for den læring denne rejse har givet mig, men jeg ønsker ikke for min værste fjende, at skulle på denne rejse.

Derfor er jeg MAX klar og vil ELSKE at gå vejen sammen med dig. Du nemlig godt få mine fif, så du kan springe over hvor gærdet er lavest 😉 – En ny positiv overbevisning for livet.

I samarbejdet med mig får du:

 • Forandring og udvikling af det hamsterhjul du står i – jeg viser dig vejen og lærer dig værktøjerne og metoderne til at ændre på din virkelighed, så du kan lægge stenene til den vej du nu ønsker at gå, til du kan skabe det liv du drømmer om.
 • Visualisering og manifestation – jeg lærer dig, hvordan du med en enkle får bevidsthed og overblik over hvad du drømmer om så du lettere når de mål, og den forandring du ønsker dig for.
 • Personlig udvikling – så du finder din indre ro, pudser selvtilliden af og får styrken til at andre dine tanker og overbevisninger, så du finder modet til at være dig. Du kommer til at stå stærkt i dig og til at kunne trække vejret roligt, uanset hvilken storm du bliver ramt af. 

Kort sagt: 

Sammen kan vi gøre det meget lettere at være dig.

For du fortjener at være glad og lykkelig. Du fortjener at være den du drømmer om, den du er dybest inde. Og du behøver ikke skulle regne ud hvordan du lærer at mærke…. Er du klar til at skabe den forandring du ønsker i dit liv?

Få en gratis afklaringssamtale

Min faglige platform

Over 1200 timers coaching

Teoretisk viden baseret på:

 • Professionsbachelor som lærer
 • Diplom i Positiv Psykologi, supervision og Vejledning,
 • Coach og Terapeut uddannelse
 • Psykoterapeut uddannelse fra CC-lifeacademy, Integrativ – krop sind og ånd.
 • Topformidleruddannelse
 • SRB – StressRespons Balancering behandler
 •  Lang undervisningserfaring baseret på 15 års erfaring som coach og underviser for unge
 •  30 års erfaring med relationer, relationskompetencer, kommunikation og
 •  30 års erfaring i at hjælpe andre med at tilegne sig mestringsstrategier som kan rykke dig fra  A-B

Jeg har stået i store storme både privat og sammen med unge – men mine rødder stikker dybt så det vælter mig ikke omkuld, og tro mig, jeg har virkelig mødt nogle af livets værste sider og du er ok, uanset hvad du kommer med – jeg ved, når du kommer hos mig er det fordi du ønsker en forandring.

v/ Heidi Højberg
Kræmmergade 7, 1. sal
6800 Varde

Indgang i nr. 7. I smøgen mellem Anton og Intersport

Mobil 24 98 43 33
mail@heidihoejberg.dk