Psykoterapi

 

Samtaler med mig

Kender du til følelsen af ikke at have styring over dit eget liv?

Kender du til manglende selvværd og til følelsen af, at du ikke er god nok? At du altid mangler penge eller tøj? At det aldrig lykkes for netop dig, og at dit liv er ”lidt leverpostej?”

Føler du nogle gange livet bare glider forbi, at du ofte glemmer at sætte retning og mærke efter hvad du virkelig ønsker at opnå i dit liv? Har du et ønske om at finde styreprogrammet til dit eget liv og genfinde glæde og livsgejst, så du kan sætte mål, som du opnår?

Så kan samtaler på få eller flere gange med mig måske hjælpe dig.

Livskriser, er i dag et livsvilkår, og noget vi alle mærker på forskellige tidspunkter i vores liv i forskellig grad. Vi drænes af livsvilkår og omstændigheder og mærker måske ikke efter, hvad vi inderst inde ønsker, og hvad der nærer os. De fleste af os har brug for hjælpe til at finde tilbage til, det der nærer os, så vi ikke bare følger strømme med, hvad der tærer os.

Ring, eller skriv til mig

Telefon: 24 98 43 33
Email: mail @ heidihoejberg.dk

Jeg er uddannet lærer, coach og psykoterapeut.

I mine samtaler tager jeg udgangspunkt i metoder og redskaber samt erfaring, jeg har tilegnet mig de sidste 30 år gennem relationelt arbejde med mennesker.

Jeg hjælper dig med at finde tilbage til de ressourcer du har, finde din ro, styrke og glæde. Jeg giver dig redskaber du kan bruge fremadrettet, og sammen arbejder vi med dine tanker og overbevisninger. Du får nye indsigter, så du kan forandre og igen tage styring og finde vejen til at leve det liv, du ønsker dig. Du lærer – og genfinder dine egne behov og modet til at være dig – præcis som den fantastiske person du er.

Med nysgerrige undrende spørgsmål hjælper jeg dig med at sætte mål for, hvilken forandring du ønsker dig. Mit mål er, at du bliver bevidst om, hvordan du fortsat vil arbejde med og på at skabe ringe i vandet i dit liv, med de redskaber du tilegner dig. Du der sætter kursen og tempoet. Jeg er din guide og hjælper dig til at din rejse bliver fantastisk og at du når frem til det mål du ønsker. Et sted, der føles trygt for dig. 

Du vil opleve, at vi sammen finder de nye tanker, overbevisninger og redskaber, der skal til, for at du fremadrettet styrer i den retning du har bestemt dig for og undgår at havne i blindgyder, hvor du igen mangler glæde og retning for dit liv.

Mine kompetencer:

  • Stress og stresslignende symptomer
  • Angst – det kan være angst for eksamen, socialangst, panikangst med mere
  • Manglende selvtillid og selvværd
  • Følelsen af manglende sociale kompetencer og relationer – det handler ikke nødvendigvis om dig, men om det du mærker, når du er i relationer
  • Kærlighedssprog og parforhold
  • Familiemønstre og sociale relationer
  • Kriser i livet for eksempel på grund af arbejde, forhold, familie, tab, sorg, dødsfald, selvmord
  • Negative tanker og/eller overbevisninger og handlemønstre

Mærker du en længsel efter forandring, så ring uforpligtende.

Du får 15 minutters gratis coaching, hvor du kan mærke, om vi er et match.

Mærker jeg, at du har brug for noget andet, end det jeg kan tilbyde, hjælper jeg gerne med at finde den rette hjælp.

v/ Heidi Højberg
Kræmmergade 7, 1. sal
6800 Varde

Indgang i nr. 7. I smøgen mellem Anton og Intersport

Mobil 24 98 43 33
mail@heidihoejberg.dk