Det siger andre

 

 

Jeg er så taknemmelig for de mennesker, jeg får lov at ”gå vejen” sammen med.

Det er så stort at være med i din proces. Se at du vokser på den vej, du går skridt for skridt. At guide dig og lære dig, at når vi går målrettet efter det vi drømmer om og får sparring, hjælp og de rette redskaber, så lykkes vi med det vi sætter os for.

Vær stolt af, at du har mod til at arbejde med de livsvilkår og belastninger, der er dukket op i dit liv.

Udfordringer er et livsvilkår, som rent faktisk kan berige os, når vi får indsigt og bevidsthed om, hvad det gør ved os, og hvordan vi kan ændre på det. Her kan du læse, hvordan andre selv fortæller om deres forløb her hos mig. 

Jeg opsøgte Heidi for at få hjælp til at finde ro og en tro på mig selv igen – samtidig med at jeg ønskede redskaber til at lempe min stress og frygt for at blive forladt.

Heidi hjalp mig i den rigtige retning ved både at have nogle gode samtaler med mig, men også ved meditation og guidelines.

Utrolig positiv over hele forløbet – specielt oplevelsen med guideline har givet mig en indsigt i, hvad der har været årsag til min frygt (hvilken jeg nu er sluppet af med).

Generelt er Heidis positive energi og syn på livet med til at skabe gode tankemønstre hos mig. Jeg vil til hver en tid bruge Heidi, når tingene spidser til – eller jeg blot har brug for fornyet energi.

Anonym ❤️

Jeg vil bare lige sige, at jeg i dag blev mindet om, hvorfor jeg overhovedet fik gennemført 10. klasse og min HF.

Ligesom i dag kan jeg huske, hvordan jeg ofte var slået helt ud af negative meninger om mig selv og ikke troede på en god fremtid. Det hjalp du mig endnu engang igennem i dag, så jeg nu tror på mig selv og kan nyde dagen.

Tusind tak for alt.

Benjamin 26 år

Det er den bedste dag længe, for jeg har fået en tid hos dig. Jeg føler mig altid så opløftet og får en tro på livet igen, når jeg har haft en samtale med dig.

Sanne 20 år

Altid dejligt at snakke med dig, for så bliver verden et lettere sted at være igen.

Peter 18 år

Jeg vil sige, at du er god til at lytte og finde ud af hvad der er galt. Altså problemsøgning. Du er rigtig god til at få mig til at slappe af og fokusere under samtalerne (guidning). Og så synes jeg, at du er super god til at motivere mig og give gåpåmod.

Christian 20 år

Hej Heidi.

Det er gået rigtig godt siden vores sidste samtale, hvor jeg overvandt angsten og gik med ind til gruppeforløbet hos dig. Jeg har siden forsøgt at overvinde angsten her, og i går lykkedes det mig at blive, mens pigerne var til gymnastik. Og i torsdags besluttede jeg mig for at blive, mens pigerne var til svømning. Det overvandt jeg også og havde endda en samtale kørende med en af de andre forældre i omkring 10 min.

Jeg synes selv, jeg har gjort det godt siden sidst, og mine tanker har være noget mere positive. Jeg synes, jeg kan mærke, det går i den rigtige retning nu.

Jeg har brugt dagbogen hver dag og forsøger også at meditere et par gange om dagen i 15 min., når jeg kan mærke, at der er ved at komme lidt for meget stress på.

Jeg glæder mig så meget til vores næste aftale.

Mette 29 år

Hej Heidi.

Det går godt, og jeg øver mig stadig hele tiden. Der er bare rigtig mange ting at se til lige for tiden, så jeg tænker på dig hver dag, når jeg prøver at standse mig selv, trække vejret og huske, at jeg når hvad jeg når – og at spildt mælk også ligger på gulvet i  morgen.

Det har hele tiden været nemt at skrive gode værdier ved at være sammen med dig. Sådan overordnet set så;

– Når jeg taler med dig, har du en fantastisk ro omkring dig, som gør, at jeg helt automatisk selv finder ro og slapper af.

– Jeg bliver altid positiv af at snakke med dig, og jeg får både energi og lyst til at se tingene fra andre vinkler.

– Du er god til at lytte og jeg føler altid, at du er til stede og rigtig gerne vil. Og når jeg selv ikke er så god til at snakke, har du en god snakkeevne, som jeg har sat stor pris på.

– Du er god til at se tingene udefra og du åbner flere mulige måder at tænke på, som er nyttige og fungerer positivt, helt ind i sjælen.

– Du kan navigere mig i en retning, hvor jeg selv finder en løsning, og selvom jeg har brug for dine ideer til hvornår eller hvordan, som du har mange af, så er det aldrig sådan, at jeg sidder tilbage med en følelse af, at der kun var en måde at gøre det på.

– Du ser mennesker, som de er, og hjælper dem som de har brug for at blive hjulpet på vej til et sundere forhold til sig selv.

Du så i hvert fald mig, og du har i et år reddet min dag efter dag. Du har ldrig opgivet mig og altid fået mig til at føle ro og at være positivt tænkende igen. Nu er jeg der, hvor det faktisk er lykkedes mig at finde en power og styrke igen helt selv, når det hele hopper lidt for meget rundt. NÆSTEN i hvert fald! 

Hver eneste dag har jeg en lille Heidi siddende på min skulder der siger “spildt mælk ligger der også i morgen” og “tak for kaffe, jeg er lige i gang med noget andet”. 

Efter min tid sammen med dig, hvor jeg nu ved, at der findes et fantastisk menneske som dig, så får jeg en lyst til at bekæmpe min angst og gå ud og smile til bare et menneske, fordi håbet om, at der måske findes et menneske bare halvt så fantastisk som dig, faktisk er en mulighed. 

Du har simpelthen hjulpet mig så godt på vej, at jeg aldrig ville kunne have ønsket mig mere af at have sagt ja til en mentor i sin tid. Det skulle da lige være at have mange flere samtaler sammen med dig.

Selv når jeg måtte aflyse mine aftaler med dig på grund af syge børn, mig selv eller andre ting, har du til enhver tid været forstående og sød, hvor jeg kunne have forventet en reaktion fra dig om, at det var træls, men sådan var det aldrig.

Jeg ved godt, at det var dit arbejde som mentor.

Så det eneste jeg kan sige til dig er, at jeg håber og ønsker for dig at du i det virkelige liv, er ligeså god til også selv at sætte grænser og sige nej, som du har lært mig. 

 

Mange kram fra

Charlotte 27 år

SMS fra en ung i forløb. Aftale om 2 timers samtale pr. uge. Her kan du skrive og få råd, vejledning, opmuntring og hjælp når du har brug for det.

Tusind tak for din dejlige besked. Det var den dejligste besked, du overhovedet kunne sende til mig. 

Tak for du var med til mit møde på kommunen. Jeg sad i dag og følte mig magtesløs. Jeg følte, at jeg ikke kunne bestemme over mit eget liv, fordi mine følelser blev modarbejdet. Jeg er så ked af at høre om sygdomme, diagnoser og mine begrænsninger. Jeg har brug for TRO, HÅB og VILJE. Jeg vil vise, at jeg godt kan og at jeg er MIG og ikke alle disse diagnoser.

Tak fordi du lytter til mig, støtter mig og hjælper mig med at være mig og ikke min sygdom og mine diagnoser. Tak for at du behandler mig som et normalt menneske.

Du er lige, hvad jeg havde brug for.

Tusind tak

Karina 19 år

Borgpladsen 8, 1. sal
6800 Varde

Mobil 24 98 43 33
mail@heidihoejberg.dk