Min historie

 

Heidi Højberg

Jeg hedder Heidi Højberg.

Mit ønske er at hjælpe dig, med at finde det sted i dig, hvor du altid kan mærke din tryghed, sikkerhed og nærvær – Der hvor du aldrig er i tvivl om, ”du er god nok”, og at ”der altid altid er en vej” uanset hvilket ”stormvejr” du er i.

Jeg er ikke helt som andre…
• Jeg adskiller mig fra andre, fordi jeg selv har gået vejen, og jeg ved at det ikke blot handler om ”at du skal tage dig sammen”. Jeg ved at burde, skulle, skyld og skam, ”Jante og ”Krestenforklarmigrøv” og at tro på at du er god nok, er dine største udfordringer lige nu.

…og så har jeg en spirituel tilgang til gang til livet

• Jeg har fokus på dig, og hjælper dig med at genfinde troen på dig og den vej der er rigtig for dig, et skridt ad gangen i det tempo du kan og som du ønsker.

• ”Ingen kender din vej, det er også lige meget – det er DIN vej

 

 

Min faglige platform
Over 1200 timers coaching
Teoretisk viden baseret på:
• Professionsbachelor som lærer
• Diplom i Positiv Psykologi, supervision og vejledning
• Coach og Terapeut uddannelse
• Psykoterapeut uddannelse fra CC-lifeacademy, Integrativ – krop sind og ånd
• Topformidleruddannelse
• SRB – StressRespons Balancering behandler
• Lang undervisningserfaring baseret på 15 års erfaring som coach og underviser for unge
• 30 års erfaring med relationer, relationskompetencer, kommunikation og 30 års erfaring i at hjælpe andre med at tilegne sig mestringsstrategier som kan rykke dig fra A-B

Jeg har stået i store storme både privat og sammen med klienter – men mine rødder stikker dybt så det vælter mig ikke omkuld, og tro mig, jeg har virkelig mødt nogle af livets værste sider og du er ok, uanset hvad du kommer med – jeg ved, når du kommer hos mig er det fordi du ønsker en forandring.

Jeg arbejder ikke kun med din udfordring

– men også med dig som et helt menneske

Borgpladsen 8, 1. sal
6800 Varde

Mobil 24 98 43 33
mail@heidihoejberg.dk